Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή Σχολική Χρονιά...!!!

Ο Σεπτέμβρης μπήκε.. -καλό μήνα...!!! οι καθηγητές παρουσιάστηκαν στα σχολεία τους...
οι εξετάσεις ξεκινούν από αύριο... μμμ...!!! μου μυρίζει 'νέα σχολική χρονιά...!!!
Αποχαιρετώντας το όμορφο καλοκαιράκι, ο Σεπτέμβρης φύσηξε όμορφα και μας καλωσόρισε δροσερά...!!! ευτυχώς..., γιατί εδώ στη Θεσσαλονίκη οι υψηλές θερμοκρασίες και η άτιμη η υγρασία συνέβαλαν στο να περάσει πολύ δύσκολα το καλοκαιράκι....!!!

Τα νέα μας... σχετικά με τη δραστηριότητα "Ρητορικού Ομίλου" φέτος...:

Φέτος, λοιπόν, βρίσκομαι στο 2ο Γυμνάσιο Μίκρας (Τριλόφου)... με μαθητές, όμως από τον διπλανό οικισμό (το Πλαγιάρι)..., γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στην οργάνωση ενός "Ρητορικού Ομίλου" -εφόσον τα παιδιά και να θέλουν, δε θα μπορούν να μένουν μετά τις ώρες του μαθήματος για να δουλέψουμε...!!! Θα δείξει, όμως...! ίσως να τα καταφέρουμε...!

Υπάρχει μία σκέψη να συνεχίσουμε τον Ρητορικό με τις κόρες του Γυμνασίου-Λυκείου Κ.Νευροκοπίου με τηλεδιάσκεψη (skype)...! Φάνηκαν να το επιθυμούν..., αλλά μεσολάβησε ένα καλοκαίρι...! οπότε θα δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε και σ'αυτό το επίπεδο...!!!

Η "Ελληνική Ένωση για την προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση" (http://rhetoricineducation.com/ ) διοργανώνει συνάντηση ομίλων ρητορικής τέχνης στις 25 Σεπτεμβρίου 2010 στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24), ώρα 10.30 π.μ. Για περισσότερες λεπτομέριες ανατρέξτε στη σελίδα της Ένωσης...! Ελπίζω να καταφέρω να την παρακολουθήσω...!!!